Showbiz

Oana Zăvoranu îl desfințează pe Tudy și îl amenință cu apariția a noi filmulețe

Tudor Ionescu a fost ţinta a numeroase glume la scurt timp după ce a fost numita în funcția de viceprimar al Capitalei. Toae aceste glume au pornit de la faptul că în anul 2011 pe internet apărea o filmare cu acesta în ipostaze intime.

La scurt timp de la numirea acestuia, Oana Zăvoranu lua decizia de a crea o petiţie online prin care să îl destituie din funcţie şi îşi ruga prietenii virtuali să o ajute în demersul său. Tudor Ionescu a decis să-şi dea demisia din funcţia de viceprimar al Capitalei.

Acum, Oana Zăvoranu anunță că vor apărea noi imagini rușinoase cu fostul viceprimar ALDE al Bucureștiului.

„Tudy este un om care ajunsese în postul de vice-primar doar cu jocuril politice. Eu sunt apolitică. În momentul în care am văzut un Tudilică ciufut cu presa, care nu a vrut să dea nicio declaraţie, susţinând că totul se vede în munca lui, ca bucureştean, cum ar fi fost să stau cu mâinile încrucişate şi să văd cum un individ dubios din punct de vedere psihic este plătit din banii mei? Nu este vorba despre o vendetă personală. El a ajuns celebru datorită unor filmuleţe în care se auto-satisface, îşi vorbeşte singur. Când spui Tudilică te gândeşti la o persoană cu grave probleme psihice. Să nu ai niciun pic de conduită morală şi să faci asemenea filmuleţe înseamnă că ai probleme psihice. Eu am făcut în 2011 un demers juridic, l-am dat în judecată pe Pepe pentru spargerea corespondenţei şi divulgarea corespondenţei în spaţiul public. La un moment dat, am încercat să iau legătura cu acest Tudilică şi să-l întreb dacă va veni să ia şi el parte la acest proces pentru că partea vătămată era chiar el. Nu mi-a răspuns, fapt ce mă face să cred că pe el nu l-a deranjat că a ajuns celebru în spaţiu public în acest fel. Eu merg mai departe cu procesul, că Tudilică nu spune nimic… Oamenii trebuie să înţeleagă că el s-a simţit deştept şi nu lezat, jenat. M-a contactat un bărbat care mi-a spus că Tudy a mai făcut două astfel de filmuleţe indecente, noi-nouţe, cărora le va da drumul în spaţiu public”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a completat povestirea, dezvăluind cum s-a sfârşit povestea ei de amor cu Tudy: „Când să-l sun, mi-a răspuns robotul. Am mai încercat să-l sun, dar nu mi-a mai răspuns vreo două zile din momentul în care am părăsit domiciliul conjugal şi până când m-am mutat într-un alt loc. În momentul în care eu am devenit o femeie singură, nu mi-a mai răspuns la telefon. Acest băieţaş a urmărit să mă vadă doar singură, distrusă, plopul fără soţ. Luni îmi spunea că sunt oxigenul lui, iar miercuri nu mi-a mai răspuns la telefon. Peste 4-5 zile mi-a dat un mesaj în care m-a anunţat că nu mai are mesaj şi că trebuie să plece din ţară. Eram într-un hotel, cu nişte bagaje de mână, singură, hăituită de toată lumea. Eu m-am trezit singură şi a trebuit să înfrunt singură această decepţie.”

blank