Uite cum s-a fotografiat imediat după intervenţie

 oana-zavoranu

Este una dintre putinele vedete din Romania care au curajul sa admita ca au urcat pe masa de operatie pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Iata cum arata Oana dupa interventia chirurgicala.

“Maine este ziua cea mare… impreuna cu Dr.Kasem voi face a saptea interventie la nivelul bustului… stiu ca tot ce fac si decid in acest moment este PERFECT… iar schimbarile nu se vor opri aici”, le scria Oana admiratorilor ei de pe Facebook cu putin timp inainte de operatie.

Orele au trecut, vedeta s-a lasat pe mana esteticianului recomandat de insasi Bianca Dragusanu, pentru ca, in cele din urma, pe reteaua de socializare sa apara o poza cu ea facuta pe patul de recuperare.

oana operata

Cel care i-a stat alaturi in aceste momente a fost iubitul ei, Tomer Rehanian, care i-a transmis prin intermediul Facebook-ului si un mesaj induiosator: “Esti cea mai frumoasa si la spital MY MOGLI… Mai avem putin si ne externam, va pupam pe toți O&T”.

Dupa cum bine stiti deja, aceasta nu a fost prima interventie a Oanei. Dorind sa aiba niste sani mai mari, ea si-a facut primele implanturi cu silicon in 2005 la doctorul Marek Valcu, la care a mai mers de 3 ori.

Initial a vrut niste sani si mai mari, apoi s-a razgandit si a vrut mai mici pentru ca intr-un final, in anul 2008, sa decida ca nu mai vrea deloc silicoane, pe motiv ca o imbatranesc. Recent insa, ea a decis sa se lase pe mainile doctorului Kasem si si-a facut a 7-a interventie, promitandu-le fanilor ca nu va fi singura transformare.