Showbiz, Stiri

Oana Zăvoranu, curtată de un bărbat misterios?!

Starleta a ieşit, din nou, în lume!

oana-Zavoranu

Aproape patru luni au trecut de cand Oana Zavoranu a intrat in „silenzio stampa”, timp in care si-a refacut complet viata. Noua ipostaza i se potriveste manusa si e doar inceputul, asigura diva.

Scumpa la vedere in ultimele luni, Oana Zavoranu s-a intors in bataia bliturilor. Si nu oricum, ci mai sclipitoare ca oricand. Bruneta nu a inceput din nou sa cante sau sa joace in telenovele si nici prin platourile de televiziune n-a mai calcat de ceva timp. In schimb, bruneta isi traieste viata ca o fata de bani gata.

61420229

Dar vedeta afost surprinsă de reporterii presei mondene, seara târziu, într-un restaurant. Bruneta nu este singura, dar nici insotita de iubitul ei, Razvan. Imparte masa si atmosfera romantica din local cu un alt brunet. Unul… virgin din punct de vedere al aparitiilor in presa, dar extrem de familiar cu Zavo, careia ii zambeste fara oprire.

Cei doi petrec clipe minunate la masa. In timp ce Oana ii arata ceva interesant pe ecranul telefonului, barbatul se apropie periculos de chipul ei, lasand impresia ca ar vrea sa transforme prietenia in ceva mai mult… Barbatul nu forteaza nota si in acel moment, se multumeste doar cu zambetele pe care i le ofera Oana.

Cum trece de miezul noptii, Oana si barbatul misterios din restaurant, decid sa puna punct intalnirii. Ies din local si nu se grabesc sa-si spuna „la revedere”. El incepe sa butoneze telefonul, incercand, pesemne sa cheme un taxi. Se lasa pagubas si o roaga pe Zavo sa-l ajute, lasand impresia ca el nu cunoaste zona prea bine.

Oana a spus jurnaliştilor ca ar fi un partener de afaceri nedorind sa faca mai multe precizari.

La mai bine de trei luni de cand a disparut din peisajul monden, Zavo pare in forma maxima. Pantalonii mulati ii subliniaza formele, iar haina de blana descheiata lasa ochiului un decolteu provocator. Chipul brunetei este si el cel putin la fel de luminos ca pietrele swarovski ce imbraca telefonul mobil si cheia autoturismului. Sunt semne ca Zavorancei ii merge bine pe toate planurile. Iubitul este insa acelasi, sustine diva.

Oana a marturisit ca lucreaza la un proiect de anvergura. In curand va incepe filmarile pentru o productie cinematografica asa cum nu s-a mai vazut la noi.

blank