Monden, Stiri

Oana Zavoranu concediata ?!

Oana Zavoranu concediata ?!

blank

Controversata Oana Zavoranu a anuntat in vara ca a semnat un contract cu trustul Intact pentru a fi moderatoare unei emisiuni in cadrul Antenelor. Totul a fost pastrat in secret si nimeni nu a stiut exact ce anume ar urma sa prezinte Oana. Contractul a fost conceput ca unul de exclusivitate intre parti, Oana fiind de fapt invitata doar in emisiunile Antenelor.

Aceasta s-a prezentat saptamana trecuta in emisiunea CancanTv unde s-a certat cu Marius Baldovin si a ajuns sa ii arunce in cap cu struguri. Emisiunea din seara respectiva a fost pe gustul telespectatorilor pentru ca Oana Zavoranu a alunecat pe cateva boabe de struguri si a lasat si-a lasat la vedere desuurile. Surse din Antena declara ca prezenta Oanei in emisiunea din trustul MediaPro nu a fost o alegere tocmai buna deoarece au fost incalcate o serie de clauze contractuale si din acest motiv Querida ar fi libera de contract.

Antenele nu au stat pe ganduri si pe langa faptul ca au renuntat la relatia contractuala cu Oana Zavoranu, acestia ii cer si daune in valoare de 500.000 de euro. Pe de alta parte vedeta declara ca de fapt acum 2 saptamani ea ar fi cerut rezilierea contractului dupa ce nu ia fost acceptat punctul de vedere in emisiunea „Acces Direct” atunci cand un invitat a calomniat-o

blank