Featured, Showbiz

Oana Zavoranu a investit 200.000 de euro în noua locuință. Uite cum arată!

Oana Zavoranu s-a intors in sfarsit acasa. Vedeta a locuit trei luni la hotel pentru ca si-a dorit sa isi renoveze vila de lux pe care o are in Floreasca.
Oana a investit in locuinta sa nu mai putin de 200.000 de euro pentru ca si-a dorit sa aiba o casa cum doar in reviste mai vezi.

„În sfarsit acasa. Acasa cu familiuta mea regala si superba Daddy( Alex), Sonny si Gaffy (n.r. pisici) sunt happy! Mai avem mici retusuri si chestiuni de pus la punct, dar suntem aproape gata. Mai urmeaza si altele!”, a scris Oana Zavoranu pe pagina de Facebook. Vedeta a stat pana la inceputul acestei saptamani la hotel si a recunoscut ca a cheltuit o avere pe cele mai bune camere. „Este foarte costisitor. Stau deja de doua luni si jumatate si voi mai locui la hotel inca o saptamana. Poate va intrebati de ce nu stau intr-un apartament, dar adevarul este ca la noi proprietarii nu se inghesuie sa-ti inchirieze decat pe cel putin sase luni-un an. La hotel am dat 2.000 de lei pe zi pe camera, dar si pentru cei doi motani care sunt si ei clienti si trebuie sa plateasca. Nu cred ca este o lauda pentru cineva ca dai banii astia la hotel, dar am fost nevoita. Sincer, i-as fi investit. Cred ca am dat 20.000 de euro pe apartamentele prezidentiale pe care le-am luat in aceasta perioada la hotel”, declara bruneta la Antena 1 in urma cu doua saptamani.

Vedeta a facut publice cateva imagini din locuinta renovata. Bruneta si-a pus marmura si mobilier de culoare alba.

 

blank