Showbiz, Stiri

Oana Zăvoranu a încheiat contractul cu Antena1

 Oana Zăvoranu a ajuns în punctul în care se temea și pentru care a făcut atâta zarvă în presă. Actrița a încheiat contractul cu Antena1.

oana_ZavoranAcum câteva luni, Oana Zăvoranu a început filmările pentru ceea ce se vroia a fi producția cu cel mai mare buget din televiziune. Mândrie mare, aceasta era tare fericită că a pus mâna pe un contract baban și că viitorul ei profesional, și de ce nu, financiar, este asigurat. În urmă cu ceva timp însă, au apărut și primele disensiuni între ea și conducerea Antenei1. Atunci, presa a scris pentru prima oară că vedeta a fost exclusă de pe lista postului amintit. Acum, se pare că acest lucru se întâmplă oficial, pentru că cei de la Antenă au anunțat că, începând cu 31 mai, se va încheia contractul dintre cele două părți.

În cazul în care, producția pentru care a filmat va fi aprobată pentru grila de toamnă, Antena1 va reînoi contractul cu Oana Zăvoranu, stabilindu-se atunci și un nou pachet salarial. Rămâne de văzut însă, dacă Oana va avea sau nu norocul de a deveni din nou vedeta postului din Băneasa.

R.E

 

blank