Showbiz, Stiri

Oana, terorizata de Viorel Lis

Joi dimineata, Oana Lis a fost sunata de paznicul blocului in care locuieste. Acesta a anuntat-o ca fostul edil al Capitalei ii arunca hainele de la geam, in urma unei crize de nervi.

61585716

Sotia lui Viorel Lis a venit intr-un suflet acasa, dupa ce a fost anuntata ca fostul primar a iesit la geamul apartamentului si ii arunca lucrurile. Femeia sustine ca este foarte speriata si ca nu isi explica in ce fel a reusit sa intre sotul ei in dormitor, pentru ca aceasta camera era incuiata.

“Sunt asa de speriata! M-a sunat paznicul de la bloc. Mi-a spus ca Viorel a innebunit si ca a venit suparat si ca imi arunca hainele pe geam. Avem camere separate, eu dormitorul meu il tin inchis. Am hainele mele, am dat o gramada de bani, nu vreau sa am probleme.”, a declarat Oana pentru un post de televiziune.

Sotia fostului edil sustine ca Viorel Lis nu a mai luat medicamentele pe care i le-a prescris medicul, iar acesta ar putea fi motivul unei astfel de crize de nervi.

“Cred ca a facut o criza din aia, cred ca nu si-a luat pastilele. Eu nu am mai vorbit cu el si nu i-am mai amintit sa isi ia medicamentele. Nu stiu ce sa fac! Nu pot sa-l gonesc din casa. Apartamentul e pe numele meu, dar suntem casatoriti.”, a spus Oana.

Portarul blocului in care locuiesc sotii Lis s-a speriat teribil dupa toata aceasta scena. “Normal ca m-am speriat de comportamentul domnului Lis. Poate arunca si lucruri mai voluminoase. S-au auzit numai busituri.”, a declarata barbatul.

In acelasi timp, Viorel Lis sustine ca este amenintat si ca nu mai suporta sa fie tinta atacurilor unor straini. “Sunt amenintat, sunt urmarit! Intrebati-o pe ea! Am mesaje de amenintare pe telefon.”, a declarat fostul edil.

blank