Showbiz, Stiri

Oana Roman si-a pierdut emisiunea. Afla de ce vedeta a ramas fara loc de munca

Daca pe plan sentimental nu are de ce sa se planga, in cariera Oanei nu este la fel de lipsita de griji.

Vedeta a fost inlaturata din emisiunea de televiziune pe care o avea pe mana de numai un sezon. Contractul, insa, nu a fost incheiat. Ce lipseste este proiectul in sine.

oana_roman_19_ac5734d37fVestea nu i-a picat deloc bine fetei lui Petre Roman, care se consuma enorm de cand i-a fost luata emisiunea.

Partea buna este ca, la fel cum recunoaste si Oana, cand ii merge bine profesional, are noroc in dragoste si invers, ea ramanand doar cu iubitul ei, Marius, alaturi, care face tot posibilul sa o imbarbateze ca lucrurile se vor indrepta.

Insa, deocamdata, nici macar iubitul nu ii poate alina suferinta deoarece vedeta mai are putin si cade in depresie. Iar pe langa problemele aparute legate de serviciu, Oana are alte griji mult mai serioase pe cap. Matusa ei este bolnava de cancer, suferinta care o macina si pe Oana, fiind cea care o ajuta, alaturi de mama ei, Marioara Roman. Vedeta se consuma insa pentru ca nu are suficienti bani pentru a o ajuta si mai mult, tratamentul necesar fiind unul costisitor.

Si totusi nimeni in afara de cei apropiati nu este interesat de suferinta Oanei. Angajatorii au pus-o pe liber fara ezitari si fara sa se gadeasca o clipa cata suferinta ii cauzeaza. Oanei ii e si mai greu, mai ales pentru ca este nevoita sa isi intretina si mama, din cauza situatiei dificile din familia Roman. (D.A)

blank