Oana Roman și-a dus fiica la spital!
Featured, Showbiz

Oana Roman și-a dus fiica la spital! Vezi ce a pățit copila de a ajuns la spital

Oana Roman are din nou parte de mari emoții. Dincolo de problemele de sănătate ale mamei sale, pentru care-și face griji constant, aceasta a ajuns din nou în spital cu singura sa fiică. Ce a pățit Isabela?

Oana Roman, din nou în spital cu fiica ei. Ce probleme de sănătate are micuța?

Oana Roman nu a început deloc anul nou cu bine. După dezvăluirile grele pe care le-a făcut în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” despre starea de sănătatea a mamei sale a urmat anunțul despărțirii definitive de Marius Elisei, iar acum fiica celor doi a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Vedeta, transparentă ca de obicei, a oferit detalii mămicilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și le-a înștiințat de problema pe care a întâmpinat-o cu Isa, lucru care ar putea să le fie de ajutor dacă ajung într-o asemenea situație.

Fiica fostului premier al României a dovedit că este o femeie puternică, iar viața vrea în continuare să îi arate asta, punând-o constant în stuații grele. Conform spuselor vedetei de televiziune, singurul său copil are probleme la stomac, iar în urmă cu două zile o febră mare a fost motivul pentru care fosta prezentatoare a ajuns cu ea la spital.

Mărturiile vedetei
”Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi.

I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, scuzându-se astfel în fața admiratorilor pentru că nu a interacționat deloc cu ei, așa cum i-a obișnuit de ani buni, dar situația a impus o pauză pe rețelele de socializare.

„Am dispărut un pic pentru că Iza a făcut febră ieri un pic, de asta nu mi-a ars să stau pe Instagram. După cum ați văzut-o, e foarte bine acum. Și aseară, cu febră 38, cânta și dansa. Am fost la medic cu ea și are viroză intestinală. Ca toți copiii, bagă în gură tot felul de chestii. Iza a tot făcut, ca orice copil, tot felul de viroze.

Sunt obișnuită, doar că de data asta a fost diferit, pentru că sunt doar eu cu ea. Aseară l-a sunat pe taică-su și l-a rugat să vină să o vadă. Când nu îi este bine, el e singurul care reușește să o calmeze. El a fost astăzi cu ea la spital. Aștept să văd cum evoluează. În principiu, mâine trebuia să avem filmări. Vedem cum o să fie”, a explicat ea la Antena Stars.

Reacția lui Petre Roman la auzul veștii că fiica sa s-a despărțit definitiv de Marius Elisei
„M-a întrebat doar și i-am spus. Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”
Oana Roman