Showbiz, Stiri

Oana Roman se pregăteşte intens de nuntă

Peste două săptămâni va avea loc şi nunta şi botezul fetiţei sale, Maria Isabela

 oana-roman-mireasa-21

Oana Roman va fi mireasa peste nici doua saptamani. Pe 15 iunie, vedeta va organiza atat nunta cu Marius Elisei, cat si botezul fiicei lor, Maria Isabela. Oana Roman se pregateste intens pentru cel mai mare eveniment din viata ei de pana acum. Pe 15 iunie, cu sprijinul KOON si Premium Class Events, vedeta va organiza nunta si botezul in acelasi timp. Deja stie cu ce se va imbraca si cum va arata coafura sa.

oana-roman-mireasa

Rochia de mireasa: culoare ivoire, lunga, in partea de sus va fi din dantela, in partea de jos din tafta, un model clasic. Sandale: cumparate de la Paris cu 700 de euro.

oana-roman-sandale-nunta

“Nu au toc mare, pentru ca trebuie sa rezist pe ele multe ore. Si ca sa fiu sigura ca nu imi vor face probleme, am mers cu aceste incaltari destul de multicel, prin magazin, inainte sa le cumpar, tocmai pentru a fi sigura ca nu ma vor pune in dificultate”, a declarat Oana Roman pentru presa mondenă.

 

oana-roman-operatie

Pe lânga verigheta, va purta un inel mostenit in familie. Ambele ceremonii religoase vor avea loc la capela Sfanta Treime din cadrul domeniului Stirbey

Vestimentatia de boteza celei mici va fi o rochie rosie din dantela; Coafura Oanei va fi realizată de Laurent Tourette, iar costumul ginerelui de Adina Buzatu.