Showbiz, Stiri

Oana Roman, petrece, după cununie, fără tatăl său?

Lovitură pentru fiică! Petre Roman vine doar la Primărie!

Oana petre-roman

Petre Roman isi va face aparitia la cununia Oanei Roman, ce va avea loc maine, insa nu si la petrecerea de dupa. Cel putin asa sustine mama vedetei, Mioara Roman.

Oana Roman se va cununa civil maine cu Marius, cel cu care va avea in curand un copil. La Starea Civila va fi prezent si tatal ei, Petre Roman. Cel putin asa crede sau spera mama vedetei, Mioara Roman.

oana-mioara-roman

“Sunt convinsa ca va veni si Petre la cununia Oanei, e absolut normal. Dupa cum il stiu, va ajunge sigur, dar va sta, probabil, doar 10 minute”, a declarat ea pentru ziarulring.ro.

Cu toate acestea, Mioara Roman nu crede ca fostul ei sot va participa ulterior si la petrecerea de seara. Din diverse motive. „Nu va merge si la petrecerea de la restaurant pentru ca asa e el, mai solitar, nu i-au placut niciodata locurile aglomerate”, a adaugat Mioara Roman.

oana-roman-marius-casatorie1

Oana Roman si Marius au implinit ieri un an de cand s-au cunoscut, ocazie cu care vedeta i-a transmis viitorului ei sot o declaratie emotionanta:

„Azi se implineste un an de cand viata si Bunul Dumnezeu mi te-au daruit! Un an minunat in care am trait fericire si iubire perfecta am crescut o viata in pantec si m-am implinit ca femeie! Esti cel mai frumos cadou din viata mea, raspunsul la rugaciunile mele si fericirea mea absoluta! La multi ani in tihna, iubire si fericire!”, a scris Oana pe Facebook.

blank