Oana Roman este supărată pe tatăl ei, Petre Roman, care a uitat de ziua nepoatei sale, Isabela. Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a împlinit 7 ani, prilej cu care părinții ei, divorțați de doar o săptămână, i-au făcut micuței o petrecere pe cinste.

Oana Roman își desființează tatăl, pe Petre Roman. Din păcate, de la party au lipsit toți bunicii micuței, inclusiv Petre Roman, care nici măcar nu și-a sunat nepoata să-i spună „La mulți ani!”.

Oana Roman își desființează tatăl, pe Petre Roman

„De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a scris Oana Roman într-un Insta Story.


Citeste si...
Oana Roman, dupa ce Mihaela Radulescu le-a jignit pe gimnastele “grase”!