Showbiz, Stiri

Oana Roman este disperată că nu poate face ce ar trebui pentru copilul ei

Proaspăta mămică trece printr-o adevărată dramă!

oana_roman_3

Cel mai fericit moment din viaţa ei a fost, fără îndoială, acela în care a devenit mamă. Însă bucuria maternităţii i-a fost umbrită Oanei Roman de o situaţie pe care nicio mamă nu şi-o doreşte.

Recuperarea mai greoaie după cezariană, dar şi vârsta (Oana va împlini în aprilie 38 de ani) au făcut ca aceasta să fie în imposibilitatea de a alăpta. Situaţia a supărat-o foarte tare pe Oana care a mărturisit, într-o emisiune de televiziune, că şi-a dorit foarte mult să îşi poată hrăni fiica la sân. „Am încercat toate metodele posibile şi imposibile şi nu am reuşit. Este cel mai mare regret al meu”, a spus Oana Roman.

De altfel, vedeta le-a vorbit şi prietenilor virtuali despre recuperarea dificilă şi s-a arătat încrezătoare că, în cele din urmă, lucrurile se vor rezova, chiar dacă lactaţia este puţin probabil să apară acum, la aproape două săptămâni de la naştere.

„Dragii mei revin cu veşti după o perioadă în care ne-am acomodat acasă încet încet! Ieri am fost şi am scos şi certificatul de naştere al micuţei! Noi suntem bine, Maria Isabela e cuminte, creşte, a primit şi prima vizită a pediatrului şi totul este în regulă! Recuperarea mea după operaţie a fost un pic mai grea dar sunt pe drumul cel bun! (…)”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

blank