Oana Radu
Showbiz

Oana Radu și-a pierdut iubitul. Bărbatul a fost ars de viu: Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic

Oana Radu este una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din lumea showbizului autohton. Tânăra este urmărită de mii de români. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes și nu se mai confruntă cu problemele financiare.

Oana Radu, la un pas de sinucidere

Oana Radu a trecut prin mai multe momente dificile. Viața amoroasă a vedetei nu a fost întotdeauna roz. Aceasta a fost doborâtă de durere după moartea fostului său iubit.

Blondina a vorbit, recent, în cadrul podcastului „În Oglindă”. Vedeta a căzut în capcana depresiei și voia să moară. Iubitul Oanei Radu a fost incendiat de un vecin și a decedat din cauza leziunilor.

„N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație. Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars. Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață”, a mărturisit vedeta.

Oana Radu, readusă la viață de alt bărbat

Oana Radu nu a mai putut să facă fața emoțiilor. Tânăra nu-și imagina viața fără Alin. Moartea iubitului a doborât-o. Vedeta a avut nevoie de mai mult timp ca să se recupereze.

„Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte. Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor”, a remarcat Oana Radu.

În 2022, artista iubește și este iubită. Inima blondinei a fost cucerită de Cătălin Dobrescu. Cei doi sunt fericiți împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Tinerii locuiesc împreună într-un apartament de lux. Acesta a fost achiziționat recent. Se pare că îndrăgostiții își planifică un viitor comun.