Showbiz, Stiri

Oana Lis, totul despre sarcină: “Am fost la o clinică de fertilizare şi..”

Oana şi Viorel Lis sunt unul dintre cele mai îndrăgite şi mai spontane cupluri din peisajul monden autohton. Mereu pusă pe şotii şi pe glume, soţia fostului primar al Capitalei a mărturisit că a fost la o clinică de fertilizare in vitro, unde a aflat că dacă îşi doreşte copiii inseminarea se poate face numai cu spermă provenită din Danemarca.

636x356_oanalissarcina

Oana şi Viorel Lis încearcă să zâmbească şi să-şi păstreze optimsmul în ciuda problemelor pe care le au. Astfel, Oana a acceptat cu să vorbească despre dorinţa ei de a deveni mamă. Soţia fostului primar al Capitalei a mărturisit că a mers la o clinică de fertilizare in vitro şi s-a interesat despre inseminare. Astfel, vedeta a precizat că i s-a spus că dacă va accepta să fie inseminată, atunci asta se va face cu “sămânţă” provenită din Danemarca.

“Momentan nu se ştie dacă sunt însărcinată. Am fost la o clinică de fertilizare şi dacă vrei să inseminezi şi nu cu soţul, cu un bărbat străin de unde provine…Mi s-a spus că nu se poate cumpăra «sămânţă» din ţară. Cică, avem contract numai cu Danemarca. Dar, poate mie nu-mi plac danezii!”, a povestit Oana Lis la Antena Stars.