Showbiz, Stiri

Oana Lis a primit inelul!

Oana Lis se încăpăţânează să demonstreze că este o femeie independentă şi loveşte dur spre fostul edil al Capitalei! Viorel Lis a avut astăzi parte de o surpriză în momentul în care s-a uitat la mâna Oanei.

300x0_oana-lis2

După certuri, scandaluri şi ameninţări de despărţire, Oana Lis este mai hotărâtă ca niciodată să pună capăt dramelor din viaţa ei. Sătulă de escapadele soţului ei şi banii pe care îi cheltuie la jocurile de noroc, Oana s-a hotărât să dea startul unei vieţi liniştite, în care să pună propria persoană pe primul loc.

Cu această ocazie, ea şi-a achiziţionat un inel, care aduce cu o verighetă, şi pe care stă imprimat un cuvânt misterios.

Oana şi-a provocat prietenii de pe Facebook să ghicească ceea ce scrie pe inelul ei, cel mai probabil, acesta fiind un indiciu cu privire la viitorul pe care şi-l doreşte.

oana lis

Cuvântul „minune” a fost cel care a avut cea mai mare popularitate, în rândul răspunsurilor de pe Facebook. Să îl fi ochit Oana Lis pe unul din cei mai populari cântăreţi de manele sau pur şi simplu aşteaptă ca o minune să îi aducă liniştea mult dorită, în viaţa ei?

blank