Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Oana Lis, pe patul de spital singură! Ce s-a întâmplat cu sarcina vedetei

Oana Lis trece prin momente cumplite. Vedeta a anunţat că se află pe patul de spital, unde a ajuns din cauza unor probleme cu sarcina. Soţia lui Viorel Lis a mărturisit că a fost nevoită să renunţe la visul de a deveni mamă, la recomandarea medicului care i-a descoperit complicaţii.

300x0_oana-lis-avort-copil-viorel-lis

Oana Lis trece prin cele mai grele momente din viaţa unei viitoare mămici. Sotia lui Viorel Lis este la un pas de colaps după ce a fost nevoită să renunţe la sarcină, la recomandarea medicului. Vedeta le-a spus prietenilor ei virtuali că i-a fost descoperită o boală gravă, care a afectat şi sarcina.

„Sunt la clinica! Tocmai ce m-am trezit şi sunt singură în cameră, atât de singură! A trebuit la îndemnul doctorului să renunţ la sarcină, pentru ca mi s-a descoperit o boală şi era o sarcină cu probleme. Sunt terminată. De ce mi se întâmplă tocmai mie toate nenorocirile din lume!? Simt un gol imens şi vă scriu vouă pentru ca unii mi-aţi fost aproape şi vă mulţumesc. DAR, eu,gata, cred că inchid şi Facebook-ul, termin cu tot. Offf. Credeam că am şi eu dreptul la fericire şi acest copil mi-ar fi dat puterea de a merge mai departe. Dar nu, nu şi nu!!”, a scris Oana Lis pe o reţea de socializare.

blank