Monden

Oana Lis, in tandreturi cu o lady

Oana Lis, in tandreturi cu o lady

 

blankDupa ce a bagat divort de Viorel Lis, pe motiv ca barbatul cu care si-a petrecut 15 ani din viata, era de fapt un sot infidel, Oana Lis se bucura de tinerete la maxim. Nu refuza invitatiile mondene, iar in cluburi mentine distractia. Indrazneste chiar sa se lase mangaiata de o domnisoara si afiseaza placere.

 

Ultima aparitie in public a Oanei Lis a facut furori. Full de distractie si foarte “hot” in club, Oana Lis s-a lasat pe mainile tandre ale unei prietene, care isi trece degetele prin parul ei si se apropie periculos de mult ca intr-un sarut. Oana Lis nu arata ca ii displace, dimpotriva chiar glumeste pe marginea fotografiei aparuta pe siturile de socializare. La instigarea unui fan ”scoate limbuta”, Oana ii tine hangul si raspunde studenteste ”scoate banul”.

 

In urma cu o saptamana, Oana Lis a decis sa inainteze actele de divort impotriva sotului sau Viorel Lis dupa ce acesta a fost surprins de paparazzi in compania unei tinere domnisoare. In momentul deciziei radicale, Oana Lis a declarat ca a bagat divort pentru ca doreste sa ii dea o lectie sotului sau.

 

blank