Showbiz, Stiri

Oana Lis este răpusă de durere din cauza bolii soţului ei

„Da, sunt tristă, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta”

 Oana 2

Oana Lis trece prin clipe foarte grele. Sotul ei, Viorel Lis, s-a imbolnavit grav si are momente cand nu mai este lucid. Sotia fostului primar al Bucurestiului este in pragul depresiei. Cel mai mare sprijin al Oanei, Viorel, nu se simte deloc bine. Are unele momente de ratacire si medicii i-au pus un diagnostic crunt: are un inceput de dementa.

Oana

„N-am sa uit niciodata persoanele care ma iubesc cu adevarat si mi-au fost aproape la greu… Eu am fost acolo pentru multa lume… dar uite că viata te invata in fiecare zi o lectie…”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana si Viorel Lis sunt impreuna de mai bine de 15 ani. Dar au trecut deja luni de zile de cand Viorel Lis se lupta cu probleme de sanatate destul de serioase. Acestea se pare ca i-au pus capac sotiei sale, care nici nu mai vrea sa auda de sarbatori. Pentru Oana Lis a fost cel mai trist Paste de pana acum!

Oana 3

Au apus de mult vremurile in care Viorel Lis era un sprijin pentru sotia sa, acum Oana fiind cea care il ingrijeste, uneori chiar ca pe un copil. De aproape un an, fostul edil al Capitalei se confrunta cu grave probleme de sanatate, iar in toamna anului trecut a fost diagnosticat cu leziuni vasculare pe creier, care il fac sa aiba foarte des pierderi de memorie.

„Viorel are zile in care nici macar nu se ridica din pat. Nu pot spune daca e mai bine sau mai rau decat stiti, pentru ca sunt momente mai bune si momente mai proaste, e asa si asa. Da, sunt trista, dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Ce e in sufletul meu va ramane acolo si stiu doar eu”, a declarat vedeta, cu vocea stinsa.

blank