Showbiz, Stiri

Oana Lis este în pragul sinuciderii!

După ce s-a zvonit că ar fi însărcinată, Oana Lis a mărturisit că stările ei depresive şi problemele de sănătate ale soţului ei o aduc uneori în pragul disperării. Soţia lui Viorel Lis a spus că sunt momente în care îi vine să-şi pună capăt zilelor.

oana_lis_4

Oana Lis este în culmea disperării. Aceasta a declarat că gândurile negre o năpădesc tot mai mult.

“Poate lumea nu crede, dar Viorel a fost foarte rău. L-am înregistrat în momentul în care a făcut o criză pentru că medicii au spus să-l înregistrez să vadă şi ei cum se manifestă. Merg cu maşina şi trec prin pasajul Unirii şi îmi vine să mă omor. Apoi îmi trece starea asta. Am fost bine 15 ani de zile pentru că nu am vorbit despre copilăria mea. În ultimii doi ani m-am deschis şi mi-am amintit. Credinţa în Dumnezeu m-a făcut să nu-mi iau zilele”, a mărturisit Oana Lis la Antena 1.

În plus, vedeta a făcut şi dezvăluiri despre copilăria nefericită pe care a a avut-o. Aceasta a adăugat că numai credinţa în Dumnezeu a făcut-o să nu îşi curme zilele până în prezent.

“Am stat cu părinţii mei doar doi ani. Au fost cei mai crunţi ani din viaţa mea. Mama mea era bolnavă şi a trebuit să am grijă de ea. Am fost un copil abuzat” a adăugat Oana Lis la acelaşi post tv.