Showbiz, Stiri

Oana Lis, a dezvaluit ASTA cu lacrimi in ochi!

Sarbatoarea de astazi este motiv de bucurie pentru unii, insa Oanei Lis i-a starnit o durere nemarginita in suflet. Vedeta a povestit cu lacrimi in ochi de ce nu se poate bucura in aceasta zi.

61567077

Oana Lis a avut o copilarie foarte trista, cu un tata care a chinuit-o foarte mult si o mama care s-a stins mult prea devreme. Sotia fostului edil al Capitalei si-ar fi dorit sa o poata serba macar o data pe cea care i-a dat viata, insa nu a reusit din cauza certurilor si scandalurilor.

“Azi sunt trista. Ar fi fost ziua mamei mele,o chema Maria…Dumnezeu sa o ierte!!! Mai trist e k n am apucat niciodata sa o sarbatoaresc,k eu cand eram mica am avut o copilarie cu batai,jigniri,scandaluri. Ca un exemplu,la 2 luni,tata m a furat si ma tinea la o baba care imi dadea ceai de mac sa dorm mereu. Asta e viata ptr unii!!! Asa ca, Mama, oriunde te-ai afla sper k sufletul tau e linistit. Gata, nu mai scriu nimik, k mi au dat lacrimile.”, povesteste indurerata Oana Lis.

Oana a povestit in trecut ca tatal ei a terorizat-o practic in copilarie si ca Viorel Lis a fost sprijinul ei, dupa ce l-a cunoscut. “Durerea ramane in suflet!”, i-a mai spus Oana unui prieten.