Stiri

Oamenii lui Dan Diaconescu, din casa in casa dupa bani

Oamenii lui Dan Diaconescu, din casa in casa dupa bani

Mai multi oameni ai poporului, care sunt inscrisi in partidul lui Dan Diaconescu s-au trezit la usa cu asa-zisii oameni ai lui Diaconescu, care strangeau fonduri pentru privatizarea Oltchim. Sumele cerute au variat intre 100 si 300 de lei.

blank

De cand omul de afaceri, Dan Diaconescu a fost declarat castigator al licitatiei Oltchim si a promis 46 de milioane de euro pentru privatizarea combinatului, reprezentantii partidului DD au trecut la fapte, vizitand partenerul de incredere,”poporul” pentru a strange cantitatea de bani necesara cumpararii Oltchim. Oamneii lui Diaconescu nu au prezentat legitimatii sau vreo identificare ci doar un speack de partid si o mapa albastra, in care se notau numele si suma depusa la partid de catre oameni. Nu s-au adus nici garantii, promisiuni de actiuni la Oltchim sau gratificari materiale ulterioare pe baza donatiilor facute.Partidul Dan Diaconescu neaga ca ar fi inceput o astfel de actiune in randul poporului.

 

Dan Diaconescu a parasit Romania ieri dupa-amiaza, aflandu-se la Muchen in scop de afaceri. Termenul limita pentru a semna contractul pentru privatizarea Oltchim si depunerea banilor promisi la licitatie, este data de 1 octombrie.

 

blank