Life

O zi de naștere mai altfel

Mama va avea parte de cea mai frumoasa zi de nastere datorita celor de la Tentevent si ale lor corturi.

cort-imperialPeste aproximativ o luna vine ziua mamei mele si cum anul acesta schimba prefixul, implineste frumoasa varsta de 60 de margarete,  m-am gandit ca ar fi cazul sa ii organizez mamei o petrecere Intrucat saptamana aceasta este plecata din tara, in vizita la rudele din Tara pastelor si a pizzei, am zis sa profit de aceasta ocazie si sa pun la cale un plan. Cum singura nu puteam sa imi duc la bun sfarsit planul am apelat si la sfaturile si ideile tatalui meu (care se afla alaturi de mama si facea in asa fel incat mama sa nu banuiasca nimic) si a matusii mele ramasa acasa cu mine. 

Dupa o serie de certuri iscate din contraziceri, nervi si alte alea, am cazut de comun acord ca ii vom organiza o petrecere surpriza la cort chiar in curtea casei noastre. Dintre toate variantele pe care le gasisem, a fost singura de care eram ferm convinsa ca o sa ii placa.  Hotarata si pregatita de pasii urmatori pentru a duce la bun sfarsit planul, imi dau seama ca avem o mare problema!! Doar nu vom pune mesele si scaunele asa in mijlocul gradinii. Daca va ploua, daca va fi prea mult soare, ce ne facem?! Avem nevoie de un cort special in care se organizeaza astfel de evenimente. Apelez la prietenul meu Google si incept sa caut corturi de inchiriat pentru zile de nastere in aer liber. La scurt timp ii gasesc pe cei de la Tentevent care ma cuceresc cu modelele de corturi pe care le au in dotare, acestea venind cu un design contemporan, oportunitati de branding, proiectare si multimedia.  Am avut de ales din mai multe modele de corturi: Marquee, Dom-uri, Corturi Stretch sau Corturi Bell si tinand cont ca mama va avea  foarta lume invitata, am hotarat ca cea mai buna varianta ar fi corturile Marquee. 

Marquee-urile ofera o alternativa eleganta la corturile standard pe structura fixa existente pe piata in prezent. Sunt o solutie atractiva care creeaza un impact puternic in cadrul oricarui eveniment. Ele pot fi unite intre ele pentru a crea forme diferite 

Se asambleaza extrem de rapid, ceea ce inseamna ca voi avea mai mult timp pentru organizarea evenimentului.

Daca este cald si soare, marquee-urile ofera umbra mult necesara, design-ul inovator, permitand si o ventilatie naturala. Daca ploua, protectia o aveti prin sistemul simplu de pereti cu prindere click.

blank