Showbiz, Stiri

O vedetă din showbiz şterge pe jos cu Mădălina Pamfile.

Cristian Daminuţă a fost mărul discordiei dintre cele două modele: Mădălina Pamfile şi Denisa Botcari. Mai precis, bruneta a luat foc când l-a văzut pe fostul ei iubit în compania blondei, într-un club din Capitală. Episodul s-a lăsat cu scântei, mai ales că, potrivit martorilor oculari, Pamfile i-ar fi cerut socoteală şi ar fi îmbrâncit-o.

pamfile_85515900

S-au încăierat pentru Daminuţă, dar niciuna nu a rămas cu el, scrie spynews.ro. Culmea este că nici acum fetele nu au ajuns la un numitor comun şi fiecare consideră că are dreptate. Încercările disperate ale Mădălinei de a-l aduce în viaţa ei pe Cristian Daminuţă au fost sortite eşecului.

Zvonurile legate de o iminentă sarcină a blondei a determinat-o pe brunetă să se aventureze în declaraţii la adresa blondei, mai ales că numele fotbalistului era vehiculat ca fiind tatăl. Ei bine, Denisa nu a uitat toate aceste momente şi nu ezită să o taxeze pe rivala ei, chiar dacă niciuna nu mai e interesată în prezent de fotbalist.

„Nici măcar nu sunt în război. Dacă aş fi avut pentru ce să lupt cu Mădălina Pamfile, cu siguranţă câştigam, pentru că nu e o adversară care să zici: «mamă». Inteligentă nu e, e frumoasă, atât. O să îşi dea şi ea seama că alergând prin cluburi după fostul nu te face mai inteligentă sau blocând numere de telefon din telefoanele lor şi pe urmă ei te deblochează”, a declarat Denisa Botcari. Blonda s-a amuzat pe seama fostei sale rivale spunând că doarme la ea sub pernă, din moment ce pretinde că ştie atâtea lucruri despre ea. Legat de relaţia cu Cristian Daminuţă, Botcari susţine că au rămas amici şi că ţin legătura.

blank