Showbiz, Stiri

O vedetă de la noi spune că niciodată nu va fi interesată de un bărbat fără bani

“Nu m-aş cupla cu un bărbat care merge cu tramvaiul”!

Carmen Negoita

E obisnuita sa traiasca pe picior mare! A fost casatorita cu un milionar, insa chiar si dupa divort, vedeta si-a pastrat statutul. Recunoaste ca nu vrea un barbat plin de bani, dar nici unul care merge cu transportul in comun.

Carmen Negoita a trait mereu in puf, mai ales ca a avut alaturi doar barbati potenti financiar. Chiar daca portofelul si contul din banca nu trebuie sa fie prea grase pentru a-i ajunge vedetei la inima totusi, barbatul ideal, in acceptiunea sa, nu poate sa mearga cu tramvaiul.

Carmen 0

“Momentan sunt singura, nu am gasit barbatul potrivit. Ca sa ma cucereasca acesta ar trebui sa fie cat de cat frumusel, caci cine spune ca aspectul fizic nu conteaza minte cu desavarsire. Partea financiara nu este foarte importanta, dar nici sa mearga cu tramvaiul. Ar fi o distanta mult prea mare intre noi si cred ca nici el nu s-ar simti confortabil”, a declarat Carmen Negoita în presa mondenă. Pana cand isi va gasi sufletul pereche, vedeta se concentreaza asupra afacerilor si spera sa dea lovitura cu un restaurant raw-vegan.

Carmen va participa la prepararea alimentelor, caci de mica este pasionata de gatit. Deschiderea oficiala va avea loc peste cateva saptamani, intr-un loc cochet din centrul Capitalei.

Carmen

Singura si fara obligatii, Carmen Negoita isi permite sa plece oricand doreste in vacanta. De Paste, aceasta va merge cu o gasca de prieteni tocmai in Maramures. “Este o zona superba, cu traditii minunate. Cred ca unul dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra. Ne vom distra pe cinste”, a mai spus Carmen Negoita.