International, Stiri

O vedetă britanică îi învaţă pe bărbaţi ce lenjerie să cumpere pentru iubitele lor

Sfaturile ei sunt utile acum, de Crăciun

myleene_klass

Una dintre cele mai sexy vedete din Marea Britanie, numită un „guru al lenjeriei intime”, le-a oferit bărbaţilor o serie de sfaturi pentru alegerea lenjerie intime destinată iubitelor. Alături de ele, tânăra s-a fotografiat într-o serie de ţinute deocheate.

myleene klass1

Cu toate că are 35 de ani, Myleene Klass este una dintre cele mai sexy femei din Marea Britanie. Tânăra este cunoscută pentru pictorialele sale incendiare, fiind considerată o adevărată expertă atunci când vine vorba de lenjerie intimă, potrivit The Sun.

myleene 2

Acesta este şi motivul pentru care în prag de sărbători ea s-a oferit să le dea bărbaţilor o serie de sfaturi cu privire la ce lenjerie intimă ar trebui să le cumpere iubitelor de sărbători. Sfaturile sunt simple şi pot fi folosite de orice persoană de sex masculin aflată în dubii.

myleene3

„În primul rând trebuie să te uiţi în sertarul cu lenjerie al iubite, dacă vrei să cumperi mărimea potrivită, altfel Crăciunul este distrus. Acesta este cel mai bun sfat. De asemenea, îi poţi întreba prietenele, ele ştiu mereu sau cel puţin pot da un telefon pentru a te ajuta. Dacă eşti în dubii, alege o mărime mai mică”, a declarat Klass.

 

 

blank