Editorial, Stiri

O tragedie românească! Se desparte piţipoanca de Dorobanti de Victor S(c)lav!

România a înebunit! De plăcere! De ieri se bucură de un nou surogat, care o face să uite de propriile probleme. Ce Năstase, ce meci Ponta şi Băsescu, ce criză economică?! Uite aici criză, în cuplu Victor Slav – Bianca Drăguşanu!

Bianca

La peste patru luni de căsnicie Victor Slav a cedat şi a anunţat că va divorţa de Bianca. Se pare că roşcata i-a făcut viaţa un calvar, transformându-l dintr-un simpatic semi-anonim – chiar dacă a fost cuplat ani de zile cu Anda Adam – într-un robot programat să pară îndrăgostit de siliconata naţională!

Uite însă că „păpuşa Barbie” a rămas fără combustibil! După ce au curs contractele din toate părţile, după dure negocieri – începând cu „difuzarea” în direct a nunţii anului – şi continuând cu evenimente mondene la ale căror apariţii Bianca încasa mii de euro, se pare că robinetul abia de mai picură…

1495473_362256083919370_1801403613_n

Bianca nu înţelege că la început de an afacerile iau şi ele o pauză. La fel şi contractele. Fata a consumat veniturile cuplului, pe diverse operaţii, plimbări în capitalele europene, pe achiziţii costisitoare, pe întâlniri de amantlâc şi a rămas fără mărunţiş.

O şi văd frământându-se! „Ce să fac, nu am bani şi nesuferitu’ ăsta de Victor e doar un simplu angajat la Pro”! Sau nu, nu se frământă! Pentru că joaca asta perversă cu nunta a fost una de convenienţă de la bun început. O fi fost planificată din start transformarea căsătoriei într-un joc murdar, din care să iasă bani pentru „divă”! Cu toate apariţiile tv, plătite cu bani grei, toţi cei care cunoşteau temperamentul roşcatei bănuiau şi au susţinut de mult timp că acest mariaj nu are şanse de reuşită. Ba chiar ar fi fost în stare să parieze că nu are şanse să dureze mai mult de şase luni. Au nimerit!

Previziunile au fost bune pentru că s-au tocat din toate punctele de vedere de către emisiunile de tip tabloid, flămânde după astfel de subiecte. Acum se va toca până la limita extremă – şi dincolo de ea, aş îndrăzni să spun – divorţul, fuga la notar, scuzele şi acuzele tuturor părţilor. Vom vedea cum Bianca va mai vărsa lacrimi de crocodil, în prim-plan, iar apoi ni se va arăta cu lux de amănunte cum îşi va strânge forţele şi va sări ca un căpcăun pe Victor Slav. Că cineva trebuie să fie de vină pentru tot ce i se întâmplă.

1507579_368746729936972_691777159_n

Adi Cristea, băiatul ăsta fără onoare nici în dragoste, nici în profesie, va sta ca un popândău în aşteptare, pregătit să-i pice fosta amantă în aşternut. Din nou. Apoi se va plictisi şi va căuta altă victimă!

Bianca Drăguşanu va reveni la croitorie, căutând cu răbdare, ca un şarpe, o nou victimă, care să-i umfle din nou notorietatea, contractele şi veniturile. Trebuie să aibă mulţi bani, să o poată întreţine şi, din când în când, să-i umfle şi buzele!

 

blank