Showbiz, Stiri

O timişoreancă a scos din minţi italienii!

Credeţi că este prea sexy pentru a apărea aşa pe Facebook?!

O tânără fierbinte din Timişoara a sedus zeci de italieni cu pozele ei incendiare pe care le postează pe Facebook. Ea nu se sfieşte să se dezbrace, doar ca să îşi întărâte cât mai mult fanii de pe reţeaua de socializare.

timisoreancaMaria este lipsită de inhibiţii. Se dezbracă, îşi face poze sexy şi apoi postează fotografiile pe reţeaua de socializare. Tânăra a început să posteze fotografiile în urmă cu un an, în momentul în care a venit în vestul ţării şi a horătât să renunţe la haine, scrie exclusivtm.ro

Ea a reuşit cu succes să atragă cetăţenii italieni, care sunt nebuni după ea, mai ales că aceștia ar face aproape orice ca să îi intre în graţii. Tânăra în vârstă de 22 de ani pozează în lenjerie intimă, dar s-a dezbrăcat complet în unele poze postate pe reţeaua de socializare, postând fotografii pentru fanii ei italieni, care nu mai contenesc cu complimentele.

Timișoreanca i-a sedus pe italieni definitiv, iar aceştia au dus-o în Italia, de unde acum tânăra postează fotografii pentru fanii ei din România. Ea are câteva mii de admiratori, dar numărul lor creşte de la o zi la alta.

blank