International, Life

O tânără s-a sinucis după ce a pierdut custodia copiilor! Ce i-a înscenat fostul soţ este absolut şocant

O tânără din Marea Britanie s-a sinucis, după ce a pierdut custodia celor patru copii ai săi, fiind acuzată pe nedrept de fostul soţ că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor.

Sheila Griffin, în vârstă de 36 de ani, s-a judecat timp de doi ani pentru a-şi curăţa numele, după ce, în urma divorţului, femeia a fost trimisă în judecată, fiind acuzată că a făcut sex cu un minor.

În tot acest timp, cei patru copii ai săi s-au mutat cu tatăl lor, femeia începând astfel să ceară în instanţă permisiunea de a-şi putea vedea copiii.

Ea a dus o luptă grea cu depresia şi a avut patru tentative eşuate de sinucidere, dar în cele din urmă, femeia a fost găsită moartă în pat, de către bunica sa.

Înainte de a comite acest gest, Sheila a mărturisit că este dezamăgită de sistem şi s-a internat într-un spital de psihiatrie, scrie The Telegraph.

Femeia l-a contactat pe fostul ei soţ pentru a stabili o întâlnire cu copiii cu numai două zile înainte de nefericitul incident. Cei doi au fost împreună timp de 18 ani și s-au cunoscut pe când avea doar 14 ani.