Life, Stiri

O tanara a fugit din Brasov dupa ce fiul unui senator s-a spanzurat din cauza ei

Avea 18 atunci cand fostul ei iubit, Marian Iorga, s-a sinucis dupa ce ea i-a spus ca povestea lor de iubire ajunsese la final. Pusa la zid de toti amicii lui, adolescenta si-a regasit cu greu linistea, desi nu avea nicio vina pentru gestul necugetat.

Nenorocirea care i-a schimbat total viata Xeniei s-a petrecut in februarie 2008. Ingenuncheati de durere, parintii lui Marian i-au interzis sa participe atunci la inmormantare, iar prietenii lui i-au transmis numeroase mesaje dureroase, de amenintare.

Condamnata sa sufere in tacere pentru aceasta nenorocire, adolescenta s-a remontat si a incercat sa-si vada de viata mai departe, lucru care i-a fost insa imposibil. Totul ii amintea de Marian, asa ca pana la urma a luat decizia transata de a pleca din tara…

Are restaurantul ei in Frankfurt
Desi au trecut mai bine de 6 ani de atunci, Xenia refuza si acum sa vorbeasca despre sinuciderea lui Marian, insa ne-a povestit, intr-un interviu exclusiv, totul despre viata pe care o duce acum in Germania.

“Am trecut printr-o perioada foarte dificila, iar in Germania am reusit sa regasesc linistea de care aveam atunci nevoie. Momentan sunt managerul propriului restaurant cu specific Italian, iar in viitorul apropiat sper sa devin Tattoo Artist si sa am propriul meu salon de tatuaje”, ne-a spus ea.

In tot acest timp, bruneta si-a umplut trupul cu tatuaje. “Am aproximativ 15. Nu as putea spune un numar exact, deoarece majoritatea tatuajelor mele sunt continuarea celor initiale, legate tematic intre ele… Am facut o pasiune in general pt lucrurile care contin cel putin un gram de nebunie.

Primul tatuaj a fost de fapt o provocare! Restul a venit de la sine. La 15 ani mi-am facut primul tatuaj, un tribal. Am continuat cu tatuaje mici deoarece mama nu reusea sa le accepte si incercam sa nu o supar foarte tare. Urmatorul tatuaj a fost foarte expresiv, colorat si la vedere. Mi-am tatuat planta de Marijuana pe piept. A fost primul tatuaj care ma reprezinta si are un mesaj clar : “Legalize!” Am urmat tematica cu Bob Marley, regele muzicii reggae.

Apoi am inceput sa imi tatuez mana stanga, a mers pe sleeve religios. Mi l-am tatuat pe Iisus Hristos, vitralii, un inger si o catedrala gotica. Pe mana dreapta mi-am tatuat portrete color si pe pisicul meu “Al Pacino”, un exemplar superb din rasa canadian sphynx. Acum 2 luni mi-am tatuat si portretele mamei si surorii mele, Larisa. As vrea sa ii multumesc in special lui Marius Jucan, unul dintre cei mai buni artisti din tara si prietenilor care m-au ajutat sa ajung una din clientele lui”, a mai spus Xenia.

Cat despre viitor, ea promite ca isi va acoperi total trupul cu tatuaje: “Nu mi-am facut planuri concrete dar va garantez ca abia am inceput sa ma tatuez. Am inceput sa apar pe diverse site-uri destul de apreciate si se pare ca poze mele au success. Voi poza pentru reviste doar in momentul in care voi avea sleev-urile complete”, ne-a mai spus ea.