O tânără fotomodel
Actualitate

O tânără fotomodel, găsită moartă lângă spital. Ar fi fost drogată şi abuzată sexual

O tânără fotomodel, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită moartă lângă spital. Potrivit primelor informaţii, trupul ei ar indica faptul că a fost abandonat acolo după o noapte de petrecere la care s-au consumat substanțe interzise.

O tânără fotomodel, găsită moartă lângă spital. Christy Giles a fost găsită fără suflare în apropierea Spitalului Southern California din Culver City. Soțul lui Giles, Jan Cilliers, a susținut că a văzut un videoclip cu trei bărbați mascați îmbrăcați în negru care au ajuns la spital, unde au împins corpul tinerei dintr-o maşină fără numere de înmatriculare.

O tânără fotomodel, găsită moartă lângă spital

Mama lui Christy Giles insistă că fiica ei a fost drogată și abuzată sexual înainte de a fi aruncată, pentru că a avut parte de antrenamente serioase de autoapărare de la tatăl ei, fost soldat în Irak.

„Fiicele mele au fost învățate cum să omoare o persoană cu un pix. S-ar fi luptat ca naiba”, a spus Dusty Giles, potrivit Ziare.com.

Prietena ei, Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, a fost lăsată deasemenea la un spital separat, starea sa medicală fiind una extrem de gravă, fără activitate cerebrală.

Fotomodel de top și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie

Fotomodel de top, Lilia Sudakova, 26 de ani, l-a ucis pe Serghei Popov, 28 de ani, când acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar și i-a cerut să gătească pentru amândoi. Lilia riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit presei din Rusia.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soțului ei și că a acționat din instinct de autoapărare.