O tânără în vârstă de 24 de ani a fost arestată preventiv după ce, luni seară, ar fi jefuit doi bărbați pe care i-a amenințat cu un cuțit. Femeia i-a lăsat fără bani și fără telefoane mobile, după care a fugit.

O tânără de 24 de ani a scos cuțitul și a jefuit doi bărbați în toată firea. Femeia le-a luat toți banii și telefoanele mobile

Polițiștii au intrat în alertă după ce un bărbat a anunțat că atât el, cât și prietenul lui, au fost jefuiți.

Polițițiștii au stabilit că cei doi, în vârstă de 34 și respectiv 70 de ani, au cunoscut-o pe stradă pe tânăra femeie. Ulterior, pentru că aceasta a răspuns pozitiv la avansurile făcute de aceștia, a fost de acord să-i însoțească într-un apartament din Sectorul 4.

Acolo, însă, fata a devenit dintr-o dată agresivă și a scos un cuțit. După ce i-a amenințat cu moartea, i-a pus să scoată potofelele și să-i dea toți banii pe care îi au la ei. În acest context, spun surse judiciare, ar fi observat că bărbatul mai tânăr are și un card bancar, motiv pentru care, sub amenințarea cuțitului, l-a obligat s-o însoțească până la cel mai apropiat bancomat, de unde acesta a mai scos o sumă de bani.

Femeia a fost arestată preventiv
Astfel 0 femeie a reușit să dispară cu suma de 6.000 de lei și telefoanele celor doi. În jurul orelor 3.30, victimele au reușit să anunțe autoritățile, iar suspecta a fost găsită, pe stradă, de un echipaj al Secției 24.

Sursele citate au spus, pentru Gândul, că femeia este o apropiată a mediilor infracționale. Fără serviciu, aceasta se prostitua, ocazional, după ce își racola clienții prin intermediul site-urilor de anunțuri matrimoniale.

Aceasta a fost reținută și arestată preventiv, de magistrații Judecătoriei Sectorului 4, pentru tâlhărie calificată.