Poliţiştii din Olt au fost în alertă, după ce o tânără în vârstă de 20 de ani a dispărut. Aceasta plecase să cumpere ţigări, însă nu a mai revenit acasă. Soţul ei a alertat autorităţile.

Alertă în Olt. O tânără care a dispărut marţi seară după ce i-a spus soţului său că merge să cumpere ţigări, a fost găsită miercuri. Ea le-a spus poliţiştilor că peste noapte a fost la Caracal, localitate situată la câţiva kilometri de adresa de domicilui, şi că se va întoarce în curând acasă. Femeia se află acum în custodia poliţiştilor.

Soţul tinerei în vârstă de 20 de ani a anunţat, miercuri dimineaţă, poliţia după ce femeia a dispărut încă de marţi seară. Bărbatul spune că soţia sa a plecat să cumpere ţigări, însă nu s-a mai întors.

Alertă în Olt. O tânără de 20 de ani a dispărut

„În dimineața zilei de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soția sa, Bălan Larisa Roxana, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp”, au transmis poliţiştii din Olt.

În momentul în care a dispărut, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral și încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Oamenii legii recomandă ca persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.