Featured, Life

O tânără a fost la un pas să moară în somn după ce și-a mărit buzele acasă

O tânără din Suedia, care a vrut să arate ca o păpușă, aproape că s-a sufocat în somn, după ce și-a mărit singură buzele, acasă, în contextul izolării.

Tânăra de 20 de ani a crescut lângă mama și mătușa ei, amândouă făcând parte din industria make-up-ului și a modei, dorindu-și dintotdeauna să arate ca o păpușă, transmite Metro.

Până în prezent, Steffi Mulic ar fi cheltuit aproape 50.000 de euro pe operații estetice.

Din cauza izolării ca măsură de protecție împotriva noului coronavirus, ea a fost nevoită să-și anuleze programările, așa că a continuat să-și mărească buzele acasă, până când a fost pe punctul de a se sufoca în somn

În ciuda incidentului, Steffi a povestit că „iubește” momentele în care nu poate respira normal, pentru că în acest fel simte că este tot mai aproape de a-și atinge scopul, acela de a arăta ca o păpușă.

„Vreau să arăt exact ca o păpușă. Mă fascinează. M-am jucat cu ele de când eram mică și mereu mi s-a părut că sunt la modă. Nu voi lăsa nimic să-mi stea în cale, nici măcat această pandemie. Îmi fac buzele acasă. Nasul meu este atât de mic, încât pot respira doar pe gură. În timp ce dormeam, buzele mele erau atât de mari, încât nu am mai putut respira deloc. A trebuit să-mi pun capul în frigider ca să nu mor. Am fost în pericol, dar a meritat”, a povestit ea.

Mulic a mai adăugat că plănuiește să apeleze și la alte intervenții chirurgicale, după ce se va termina pandemia.

 

blank