International

O SPUNE UN MUSULMAN: EUROPA SE POATE SINUCIDE!

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi”, declară Sami Aldeeb Abu Sahlieh, director al Centrului de drept arab şi musulman.teroristii-din-statul-islamic-pregatesc-iadul-serviciile-secrete-avertizeaza-va-fi-un-atentat-urias-283163

„Trebuie controlate strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

blank
blank