Featured, Sport

O sexy-prezentatoare de sport a încins spiritele când a mărturisit că nu are iubit

O sexy-prezentatoare de sport a încins spiritele când a mărturisit că nu are iubiteste printre favoritele fotbalistilor milionari, care au facut tot posibilul pentru a-i obtine atentia.

Jurnalista catalana sexy Ares Teixido a fost neobisnuit de sincera cu fanii ei, intr-un interviu pe care l-a acordat revistei „Diez Minutos”. Ares, una dintre vedetele televiziunii catalane si fosta realizatoare a show-ului GOL, le-a starnit interesul starurilor Barcelonei cu aparitiile sale. Dupa dezvaluirile picante pe care le-a facut in ultimul interviu, are toate sansele sa-si diversifice grupurile de fani. :)

Femeia a recunoscut ca a avut si relatii intime cu partenere de acelasi sex si ca in perioada de carantina n-a avut parte de cata actiune si-ar fi dorit.

„Sunt cea mai romantica persoana din lume, ma daruiesc total, sunt super fidela, dar atunci cand ceva nu merge, cred ca trebuie sa actionezi”, a marturisit jurnalista.

Dupa despartirea de ‘GOL’, Ares Teixido a trecut Teve.cat, unde realizeaza ‘Influmierders’, program in care vorbeste despre relatii si sex.

blank