Featured, Life

O să rămâi şocat cum poate arăta femeia asta la 50 de ani

O chionezoaică face senzaţie pe internet. Femeia are 50 de ani, dar arată ca la 20. Cu pielea întinsă şi strălucitoare, fără riduri şi cu un corp bine lucrat, Ye Wen arată ca o tânără atrăgătoare, îngrijită şi plină de viaţă.

Ye Wen trăieşte în provincia chineză Henan, are un copil care e deja adult şi i se întâmplă frecvent să fie luată drept o tânără de 20 de ani. Fotografiile cu silueta ei incredibilă au devenit virale pe internet, foarte multe persoane aflând cu uimire că ea are de fapt 50 de ani.

Pentru a arăta în felul acesta, de la 30 de ani, femeia nu lasă să treacă nici măcar o zi fără să înoate, iar de trei ori pe săptămână merge la sală. În martie anul acesta, ea şi-a dus hobby-ul la un alt nivel, traversând înot strâmtoarea Malacca, iar următoarea provocare pe care o vizează este să înoate în râul Han, din Coreea de Sud.

Ye se antrenează zilnic la piscina din oraş şi îşi menţine corpul tonifiat la sală, unde trage din greu câte două ore la fiecare şedinţă. Cea mai mare ambiţie a sa este să poarte bikini fără să se facă de râs şi la 80 de ani. Şi se poate spune că până acum a luat o opţiune serioasă pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

blank