International, Showbiz, Stiri

O româncă a câştigat titlul Miss Austria!

Tânăra născută în Arad locuieşte în Austria de la vârsta de 3 luni

Miss

 Miss Oesterreich 2013 a fost câștigat de Larissa Aluas, o tânără frumoasă născută la Arad, care locuiește în Austria de la vârsta de trei luni.

Miss 2

Miss Oesterreich s-a desfășurat zilele trecute la Viena și este un proiect marca Clara și Sorin Popescu, organizatorii mai multori concursuri de frumusețe de la noi. Câștigătoarea Miss Oesterreich din acest an este Larissa Aluas, în vârstă de 23 de ani, născută în Arad. Deși trăiește în Austria cu familia de la vârsta de trei luni, Larissa vorbește perfect românește.

Miss tata

“Am învățat limba română de la tata, care s-a ocupat atent de promovarea tradițiilor și culturii românești, dar și de de educația noastră, a copiilor care creștem departe de România”, ne-a declarat proaspăta Miss Oesterreich 2013.

Miss 3

Larissa este o brunetă superbă, cu ochii albaștrii, de înalțime 1.72 m. Este tânără, frumoasă, inteligentă și reprezentativă, atât pentru țara de origine cât și pentru cea de “adopție”. Miss Oesterreich 2013 este vegetariană convinsă și se implică bucuroasă în activități de caritate, pentru sprijinirea copiilor și batrânilor fără posibilități din România. În perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, ea se va afla în România.