International, Stiri

O prostituată i-a băgat în sperieţi pe poliţişti!

Toată lumea era gata să o înmormânteze, dar iată ce s-a întâmplat!

prostituata

O prostituată în Bulowayo, Zimbabwe, a băgat poliţiştii în sperieţi după ce s-a trezit brusc în timp ce aceştia o puneau în coşciug. Poliţiştii au crezut că femeia a murit în timpul unei partide se sex cu un client.

Incidentul a avut loc în luna martie, la Hotelul Manor, potrivit Huffington Post. Atunci când autoritățile au venit să ridice corpul prostituatei, idetificată ulterior ca fiind „MaNdlo”, și să-l pună într-un sicriu de oțel, ea s-a trezit brusc speriată, strigând: „Vreţi să mă omorâţi!”.

Când au văzut o femeie care se presupunea că ar fi fost moartă „înviind”, martorii s-au speriat îngrozitor şi mulți au fugit de frică.

„A fost ca un film de groază. Oamenii fugeau în diferite direcții. A fost un incident înfricoşător pentru că am fost cu toții convinși că ea a murit pentru că era extrem de rece. Miracolele se întâmplă cu siguranţă”, a declarat un martor.

Autoritățile din Zimbabwe s-au chinuit minute bune să o calmeze pe femeie spunându-i că nu au intenționat să o omoare. Femeia a fost dusă acasă de o altă prostituată.

blank