Actualitate, Stiri

O profă de 25 de ani, filmată în ipostaze intime!

Femeia este acuzată că făcea videochat

profa

O profesoară de la o şcoală din Turnu Măgurele a ajuns în centrul unui scandal de proporţii după ce pe Internet a fost publicat un filmuleţ în care ea şi iubitul ei mimează un act sexual.

Camelia Teodora Oprea, acuzată că în timpul liber face videochat, susţine însă că respectivul clip a fost realizat cu o cameră ascunsă, într-un moment intim petrecut alături de partenerul său. În plus, femeia în vârstă de 25 de ani, a explicat că filmarea de a cărei existenţă nu ştia, ar fi fost făcută în perioada în care era studentă în ultimul an, cu mult înainte de a deveni cadru didactic, relatează presa locală.

„Toţi avem un trecut, fie că este sau nu descoperit”, a spus aceasta, precizând totodată că intenţionează să demisioneze din postul pe care îl ocupă acum la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Turnu Măgurele. „Nu vreau ca imaginea şcolii să aibă de suferit din cauza mea”, a declarat Camelia Oprea.

Pe de altă parte însă, profesoara doreşte să-i dea în judecată pe cei care au distribuit filmuleţul pe Internet, acuzând că i-a fost încălcat dreptul la intimitate.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a demarat deja o anchetă în acest caz, urmând ca o decizie să fie luată în perioada următoare.

„Mă surprinde situaţia în care ne aflăm în acest moment, pentru că nu este demnă de un cadru didactic”, a declarat inspectorul şcolar general adjunct prof. Emilian Vrăjitoarea, precizând că e inadmisibil un asemenea comportament. „Dacă dumneaei ştia că are astfel de preocupări mai vechi, sau mai noi nu trebuia să acceadă în învăţământ. Este o pată pe imaginea noastră. Vom lua în discuţie acest caz, mai întâi în comisia de disciplină a şcolii şi apoi în comisia de etică a Inspectoratului Şcolar. În funcţie de rezultatele anchetei se va lua o decizie”, a precizat el

blank