Showbiz, Stiri

O prezentatoare TV din România, condamnată la doi ani de închisoare

Blondina l-a păcălit pe un austriac cu 230.000 de euro

 preyentatoare tv

Lenna Horvath va absenta o lungă perioadă de timp din peisajul monden dâmboviţean. Blondina, care s-a făcut cunoscută în România după relaţia cu pilotul Daniel Onoriu şi care l-ar fi curtat intens pe Victor Slav, a fost condamnată recent de un tribunal austriac la doi ani de închisoare.

Recent, Lenna Horvath, 36 de ani, a fost acuzată că a fraudat cu 230.000 de euro un potent om de afaceri, care o anjagase pentru servicii sexuale. Românca susţinea că este doctor în fizică nucleară şi că în trecut fusese logodită cu un prinţ iordanian.

Reclamantul, un afacerist în vârstă de 57 de ani, a explicat în faţa tribunalului din Salzburg, unde tânără, a fost extrădată la începutul anului, că prima dată s-a folosit de serviciile ei în 2011. El a declarat că a “angajat-o” pentru a petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe, potrivit agenţiei de presă APA.

Sensibilizat, după ce a văzut certificate false care arătau că Lenna Horvath are cancer la sân şi datorii după funeraliile fiicei sale, reclamantul i-a oferit o sumă mare de bani.