Showbiz, Stiri

O prezentatoare a Ştirilor Pro Tv Chişinău a anunţat că se mărită!

Frumoasa brunetă se lasă de meserie de dragul iubitului ei, fostul premier al Republicii Moldova

61436218

Prezentatoarea ProTV de la Chisinau, Angela Gonta, paraseste pupitirul stirilor si se marita cu fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat.

Angela Gonta a anuntat ca in curand se va casatori cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese,ea a decis sa renunte la functia de prezentator al Stirilor PRO TV Chisinau. “Este decizia mea personala”, a declarat vedeta, în presa locală.

“Dragi prieteni, Sunt momente in viata cand trebuie sa iei o decizie si sa mergi inainte. Astazi vreau sa impartasesc cu voi o veste fericita: impreuna cu Angela Gonta am decis sa anuntam publicul larg despre casatoria noastra. Sunt fericit ca in aceasta decizie importanta am sustinerea copiilor, familiei si a prietenilor. inteleg foarte bine interesul pe care il va starni acest eveniment, insa venim cu rugamintea de a ne fi respectata intimitatea acestui pas atat de important din viata noastra. Pentru o informare cat mai corecta despre acest moment important, atat pentru noi cat şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispozitia presei, cat de rapid posibil, fotografii si informatii legate de acest eveniment. Cu multumiri, Vlad Filat”, a scris si fostul premier pe pagina sa de Facebook.