Actualitate, Featured

O femeie din Câmpina îsi obliga fiica să se prostitueze. Ginerele a denunțato

O femeie din Câmpina a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare şi 120 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a fost proxenetă pentru fiica sa, cât timp iubitul acesteia era plecat la muncă în străinătate. Femeia trebuie să muncească fie la o primărie, fie la o parohie, timp de 120 de zile. Mama negocia cu posibilii clienţi ai fiicei sale şi stabilea sume care variau între 50 şi 100 de lei

Ginerle femeii a denunţat-o autorităţilor pentru că îşi obliga fiica să se prostitueze într-un apartament închiriat, în timp ce el era plecat cu TIR-ul prin Europa.

Judecătoria Câmpina a finalizat un dosar în care două femei erau acuzate de proxenetism, vor primi o pedeapsă mai mult simbolică, de câte doi ani cu suspendare şi 120 de zile de muncă în folosul comunităţii fiecare. Este vorba despre mama femeii care a fost forţată să se prostitueze şi despre proprietara apartamentului, cunoscută în localitate că închiriază spaţiul pentru prostituatele care nu au unde să-şi ducă clienţii.

Judecătorii au stabilit şi că pe parcursul termenului de supraveghere, femeia trebuie să lucreze în folosul comunităţii fie la Primăria Câmpina, fie la Parohia „Naşterea Maicii Domnului” Câmpina, timp de 120 de zile.

Potrivit rechizitotului, mama fetei care se prostitua a fost deferită jusţiţiei, după ce ginerele acesteia a reclamat la poliţie că ştie faptul că iubita lui este obligată de mama ei să întreţină relaţii intime contra-cost, în timp ce el este plecat la muncă în străinătate.

Femeia negocia preţul cu clienţii şi păstra un comision generos. De asemnea, şi proprietara apartamentului primea o cotă parte din câştigul fetei.

„Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituţa în perioadele în care acesta era plecat din ţară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârşitul anului 2014, invocând unele neînţelegeri, NFR a părăsit locuinţa unde convieţuia cu EEG şi s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 şi până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant şi i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculin, N.E fiind şi cea care-i identifica şi intermedia legătura cu aceştia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Potrivit anchetatorilor, pentru fiecare client, mama care îşi obliga fiica să se prostitueze, percepea o taxă care varia între 50 şi 100 de lei. Femeia a fost trimsiă în judecată în luna mai 2019 de procurori şi a fost condamnată de Judecătoria Câmpina pe 14 noiembrie 2019. Decizia judecătorilor din Câmpina nu este definitivă şi poate fi atacată la Instanţa Supremă.