DGPI
Social, Stiri

O poliţistă BEATĂ MOARTĂ a provocat un accident TERIBIL şi a fugit de la locul faptei

O poliţistă din Vrancea aflată în stare avansată de ebrietate a provocat un accident teribil vineri dimineaţă, în Focşani, iar apoi a fugit de la locul accidentului, împreună cu alţi trei oameni ai legii aflaţi în maşină.

 

 

Poliţista care lucrează la serviciul Economic era beată la volan şi se afla în maşină cu alţi doi poliţişti. Cei trei au făcut câteva ture prin centrul Focşaniului, au mers de câteva ori în sens invers într-un sens giratoriu, iar apoi şoferiţa, aflată în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o staţie de autobuz. Bolidul pe care îl conducea a ras totul în cale şi s-a oprit într-un chioşc de ziare, în care se afla o femeie. Aceasta din urmă a ajuns la spital cu ambele picioare rupte.

Imediat după producerea accidentului, atât şoferiţa, cât şi ceilalţi doi poliţişti aflaţi în maşină au fugit de la faţa locului.

După o oră de la producerea accidentului, femeia s-a întors pentru a întreba dacă femeia din chioşc a murit, iar când i s-a spus că nu, a plecat din nou. După încă o oră s-a predat la poliţie şi, din primele informaţii, avea o alcoolemie de 0,56 la mie şi urmează, probabil, să fie reţinută.

Cei trei poliţişti petrecuseră toată noaptea în club, iar alcoolul a curs „gârlă”.

blank