Stiri, Ultima Ora

O persoană s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Piaţa Romană

 

 

 Femeia a scăpat cu răni superficiale!

646x404

O persoană s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Persoana care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost scoasă de pe şine, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că femeia a primit primul ajutor de la echipajul medical, fiind apoi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a spus că femeia este conştientă, nu are leziuni externe vizibile, fiind în investigaţii. Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat că femeia a fost identificată, aceasta având 48 de ani.

Reprezentanţii Metrorex au declarat că, în jurul orei 8.25, s-a semnalat faptul că o femeie a fost prinsă sub garnitura de tren, în staţia de metrou Piaţa Romană.

În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost oprită temporar pe linia unde s-a produs accidentul, între Piaţa Romană şi Universitate, şi s-a desfăşurat normal în celălalt sens.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia la metrou a fost reluată pe ambele fire, între Piaţa Romană şi Universitate.

blank