Life, Stiri

O partidă bestială de sex poate fi distrusă de doar… câteva vorbe

Cele mai groaznice lucruri pe care le poti spune dupa sex

44

Dupa o partida incinsa de sex cu iubitul tau, te poti simti putin ametita de la atata „actiune”, insa trebuie sa fii atenta la ce spui. Sunt cateva cuvinte pe care nu trebuie sa le spui niciodata in pat, asta daca vrei sa iti salvezi relatia de la dezastru.

Ce NU trebuie sa spui imediat dupa sex:

„Grabeste-te, iubitul meu trebuie sa se intoarca”. Fara a judeca pe nimeni, sa ii spui unui barbat imediat dupa ce ai facut sex cu el ca iubitul tau trebuie sa vina strica dispozitia oricui.

Este absolut interzis sa compari performantele celui care se afla in pat cu tine cu cele ale fostului iubit.

Sa vorbesti despre mama lui. Orice discutie care are legatura cu mama celui cu care te afli in pat are un efect negativ asupra starii sale in acel moment. Pastreaza acele discutii pentru alta ocazie.

„Poti sa pleci!”. Indiferent care sunt sentimentele tale pentru el, sa rogi un barbat sa plece imediat dupa ce ati facut sex este un gets lipsit de scrupule.

„Te iubesc!”. Femeile pot deveni extrem de emotionale dupa orgasm. Dar daca este vorba de o singura data sau de sex ocazional, abtine-te sa rostesti acele doua cuvinte. Le poti folosi doar daca vrei sa scapi rapid de acel barbat.

 

blank