Sport, Stiri

O nuntă a adus marea împăcare din fotbal!

Anamaria Prodan a lăsat garda jos şi a făcut primul pas

ana_maria_prodan1_45733500

Anamaria Prodan şi Dumitru Dragomir, care au avut un schimb dur de contre săptămâna trecută, s-au împăcat la nunta Mariei Sponte, fata lui Teia Sponte, unul dintre oamenii care o conduc din umbră pe Steaua.

Nunta a avut loc, sâmbătă seară, iar la ea au participat peste 600 de invitaţi. Printre aceştia s-au numărat şi multe figuri importante din fotbalul românesc: Gică Hagi, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, Valeriu Argăseală, Gică Popescu, Dumitru Dragomir şi Victor Piţurcă.

La un moment dat, Anamaria Prodan a făcut un gest care i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi la nuntă. Ea s-a ridicat de la masa unde stătea cu Reghe şi s-a îndreptat direct spre cea unde era aşezat Mitică Dragomir şi soţia acestuia, Vica. Spre uimirea celor din jur, care se aşteptau la un scandal monstru între impresar şi preşedintele Ligii Profesioniste, Prodanca s-a pupat cordial cu Vica, după care a făcut acelaşi lucru şi cu Dragomir.

“Dar ce, domn’e, am fost eu vreodată supărat pe Anamaria Prodan?”, a declarat Dragomir, care a confirmat pacea cu familia Reghecampf. (I.G.)