Elena de la Mandinga a început antrenamentele

mandinga_elena_1_28234600

Competitia va incepe la finele lunii octombrie, iar printre vedetele care lupta pentru un scop nobil se numara si Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, are un an excelent pe plan profesional. Frumoasa artista are o sumedenie de concerte cu trupa din care face parte, comunitatea ei de fani se mareste pe zi ce trece si, in plus, este cooptata in tot felul de proiecte importante, cu priza mare la public.

media_137959905125108200

Surse apropiate cantaretei spun ca aceasta este una dintre vedetele care vor lupta pentru un caz emotionant la „Dansez pentru tine”. Se pare ca protagonista noastra ar fi acceptat sa participe la competitia televizata atat datorita partenerului ei de scena, care lupta pentru o cauza nobila, cat si gratie sumei considerabile pe care producatorii showului i-au oferit-o.

Din cate spun aceleasi surse, membra trupei Mandinga este foarte entuziasmata si dornica sa castige concursul. A inceput repetitiile de ceva vreme si desi prizele pe care trebuie sa le invete sunt destul de grele, Elena nu se plange ca alti concurenti si merge mai departe cu fruntea sus, de dragul partenerului ei. (I.G.)

Citeste si...
Loredana a petrecut o vacanță 100% eco alături de fiica ei la Six Senses Zighy Bay, lângă Dubai