Showbiz, Stiri

O nouă vedetă din showbiz anunţă că este însărcinată

Cristina Rus se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. După Oana Roman, o nouă vedetă din showbiz anunţă că este însărcinată. Cristina Rus şi-a dorit să fie mamă pentru a doua oară şi a reuşit. Ea a făcut anunţul într-un interviu acordat Ok Magazine şi a mărturisit că şi-a dorit dintotdeauna să aiba doi copii.

Cristina-Rus-nou-1a2“Pe măsură ce îl vedeam crescând pe Dragoş Jr., ideea fixă în capul meu era „next, next child”. Îmi doream doi copii, mai ales că eu am o soră. La câteva luni după naştere, eram deja setată pe asta, toată lumea mă întreba de ce nu mă întorc pe scenă, eu le spuneam că nu e momentul, că vreau să stau cu cel mic. Dar văzând că nu se întâmplă nimic în decurs de trei ani, am zis OK, hai să facem un nou videoclip, am început să caut piese. În decembrie am lansat „Jumătatea ta”, pe urmă a venit „În doi”, care a plăcut mult. Am făcut şi pentru ea un clip, lucrurile au început să intre pe făgaşul normal în viaţa profesională, plus că au mai apărut şi oferte în televiziune. Am făcut pregătiri pentru o emisiune, dar la finalul pregătirilor… am aflat că sunt însărcinată!”, povesteşte Cristina Rus.

Artista mai are un băieţel în vârstă de 3 ani şi a declarat că, cel mai probabil, va avea tot un băieţel.

Cristina RusCristina a povestit şi despre cum se descurcă soţul ei, Dragoş, în ipostaza de tătic. “Este foarte blând, iubitor, protector şi atent. Dincolo de cuvinte îmi transmite dragostea lui printr-o simplă privire. El nu este genul care să spună de foarte multe ori Te Iubesc, însă îmi transmite asta printr-o vibraţie nespusă”, a mai spus solista.