Actualitate, Featured

O nouă lovitură pentru Elena Udrea: ANAF a demarat procedurile de recuperare a prejudiciului din dosarul în care a fost condamnată

ANAF a demarat procedurile de recuperare a prejudiciului de aproape 3 milioane de euro în dosarul în care a fost condamnatăElena Udrea, potrivit unor surse din Agenție citate de G4Media.

Fiscul ar fi trimis notificări și somații la domiciliul oficial al fostului ministru, însă actele s-au întors, menționează sursa citată.

De asemenea, ANAF a declanșat și procedura de evaluare a proprietăților deținute de Elena Udrea și aflate sub sechestru în acest dosar, bunuri precum terenurile de la Nana, un sfert din clădirea hotelului Eurohotels.

“Terenurile agricole, extravilane, din Călăraşi nu valorează foarte mult, iar să vinzi un sfert din clădirea unui hotel e dificil. E de neînţeles de ce procurorul DNA nu a pus sechestru pe conturi sau acţiunile la firme!?”, au explicat surse din cadrul ANAF pentru G4Media.ro.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare, sentința fiind dispusă în timp ce se afla în Costa Rica. După ce a născut,  Udrea a fost arestată de Interpol, în prezent fiind în custodia autorităților din Costa Rica